Waar is dit? Geef het door aan het speurteam.
Waar is dit? Geef het door aan het speurteam.

Zoekplaatje: Oud Nootdorp in Beeld

Actueel 2.345 keer gelezen

Nootdorp - Op dit moment is Willem Janssen – de schrijver van het boek over Maalderij De Eendracht – bezig met het schrijven van een boek over alle – soms verdwenen – boerderijen van Nootdorp. De redactie Telstar/Eendracht plaatst de komende weken zoekplaatjes.

Een gigantische klus waarbij Willem ons langs de Nootdorpse wegen leidt om elke boerderij te beschrijven maar vooral ook om foto's te laten zien van die boerderijen, haar bewoners en het boerenleven. Veel uniek fotomateriaal zit daar bij.

Zoekplaatje
Van sommige foto's weet Willem helaas niet waar ze genomen zijn en de komende weken roepen we daarom de hulp in van de lezers. Wie weet waar deze foto genomen is? Welke boerderij met hooiberg zien we hier? Wie zit er met klompen aan op dat vlondertje? Het lijkt er op of de persoon op zijn telefoon zit te kijken maar dat zal wel niet zo zijn!

Reageren
Antwoorden, suggesties, ideeën, we horen het graag. Stuur een e-mail naar het adres info@noitdorpsche-historien.nl of bel Henk Rolvink op 015 310 8117. Wij doen een beroep op vooral de oudere lezers: help ons! Samen maken wij het boek boek van Willem tot een succes! Alvast hartelijk bedankt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant