Afbeelding

Programma Delfgauw weer bomvol

Actueel 4.145 keer gelezen

Net als ieder jaar valt er weer veel te beleven in Delfgauw tijdens de feestweek. Traditioneel staat klaverjassen aan het begin van een week bomvol activiteiten voor jong en oud. Na weken van voorbereiding is het Oranjecomité van Delfgauw weer klaar om de inwoners van Delfgauw, en daarbuiten, te ontvangen op het Bart Dekkerveld.

In Delfgauw wordt al jaren veel aandacht besteed aan de dagen voorafgaand en na Koningsdag. Veel activiteiten zijn voor de kinderen, maar ook de volwassenen vinden steeds vaker hun weg richting het veld. De feestavonden zijn de laatste jaren ongekend populair geworden en daarom pakt het Oranjecomité ook dit jaar weer flink uit. Het thema van dit jaar, wat voornamelijk met de optocht voor de kinderen te maken heeft, is Winter Wonderland. De eerste avond heeft hier dan ook alles mee te maken en staat volledig in het teken van de Après Ski met als artiest de koning van de Après Ski; DJ Maurice. Op 5 mei wordt Bevrijdingsdag goed gevierd in de tent met coverband SQUARE die geweldige pop en rock covers speelt. En het mooie van de Delfgauwse feesten, is dat de entree altijd gratis is!

Naast alle trouwe sponsors, die de feestweek ieder jaar weer mogelijk maken, zijn er ook Delfgauwse ondernemers die hun steentje bijdragen met diverse activiteiten. Bijvoorbeeld een whiskyproeverij bij Gall&Gall Verbeek of een bootcamp door Fysical Delfgauw op het Bart Dekkerveld. Aanmelden hiervoor kan nog t/m 1 mei via info@delfgauw.org. Voor een overzicht van alle activiteiten, kun je een kijkje nemen op www.delfgauw.org of het Oranjecomité volgen via Facebook @oranjecomitedelfgauw.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant