Afbeelding

Goede doelentocht voor Woon Initiatief Nootdorp

Actueel 1.005 keer gelezen

Nootdorp - Zondag 22 april staat de goede doelen tocht van Toerclub Pijnacker in het teken van S(tichting) W(oon) I(nitiatief) N(ootdorp). We vertrekken vanaf sporthal Het Baken in Pijnacker, zo laat de organisatie aan Telstar Online weten.

Afstanden zijn: - 93 km (rondje Ter Aar, start 08.00 - 8.15 uur); - 66 km (rondje Huis ten Bosch, start 08.15 - 09.00 uur); - 25 km (rondje Midden Delfland, start 09.00 - 10.00 uur). Iedereen kan meefietsen, u hoeft deze keer geen lid te zijn van Toerclub Pijnacker. Inschrijfgeld bedraagt 2,00 euro per persoon en komt geheel ten goede aan SWIN.

Goed weer is besteld, organisatie super geregeld, voor een goed doel en voor uzelf lekker bewegen. Dus wat houdt u tegen. Voor de goede orde, de twee langste afstanden gaan via GPS en kunnen eventueel samen met leden van de Toerclub Pijnacker als gids gefietst worden. De 25 km-tocht staat op papier en is een route door Midden-Delfland en is geschikt voor iedereen.

Na afloop is er volop gelegenheid om na te praten over alles en ook over het wooninitiatief van SWIN. Dus alle ingrediënten zijn aanwezig om er een geweldige dag van te maken! Mocht u SWIN op een andere manier willen sponsoren, neem contact op met Stichting Woon Initiatief Nootdorp, tel. 06 511 436 32 of kijk op www.swi-nootdorp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant