Volle bak bij de whisky nosing en tasting bij De Helm.
Volle bak bij de whisky nosing en tasting bij De Helm. Foto: Denise Quik

Uitverkochte whiskyparty bij Slijterij De Helm

Actueel 1.501 keer gelezen

De nosing en tasting whiskyparty's van De Helm zijn zo'n succes dat je er tegenwoordig vroeg bij moet zijn, anders is het uitverkocht. Dat gebeurde zondagmiddag. Met niet minder dan 160 mannen en ook vrouwen die van whisky proeven houden, was de party helemaal volgeboekt.

Er waren vier tafels met in totaal zestig verschillende kwaliteitswhisky's van overal vandaan. Natuurlijk uit Ierland en Schotland maar ook uit Taiwan. Achter iedere tafel stond een kenner. Iedere whisky heeft zijn eigen verhaal en de liefhebbers vinden het niet alleen leuk om te ruiken en te proeven maar ook om achtergrondinformatie te krijgen.

Barbecue
Door het schitterende herfstweer stond 'tafel 4' niet in de kelder maar op het buitenterrein aan de achterzijde van De Helm. Daar stond ook een prachtige 'stoomtreinbarbecue' waar je saté, hamburgers en zelfs whiskyburgers kon bestellen. Bij een stevige proeverij hoort immers ook een flinke lekkere hap. Voor wie iets subtieler wilde happen, was er ook bijpassende chocolade te proeven. De aanbiedingen vanuit de party gelden en met komende zaterdag 21 oktober!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant