Afbeelding

Haringparty een groot succes

Actueel 1.052 keer gelezen

De vijfde Haringparty Pijnacker waarbij de Stichting Pijnackernaren Helpen Armenie betrokken zijn is donderdag 22 juni bij Tout le Monde een groot succes geworden.

Onweer en regen deden vermoeden dat er misschien wat minder mensen zouden komen maar dat viel enorm mee. Er waren rond de 200 mensen aanwezig. Ze genoten van de gezelligheid, van de heerlijke haring die Koos Zoutendijk had schoongemaakt maar ook van de grote loterij die zich kon verheugen in een groot aantal prachtige prijzen beschikbaar gesteld door bedrijven in Pijnacker en omgeving. De opbrengst is nog niet bekend, maar wordt zo snel mogelijk gemeld.

Een hoogtepunt was de officiële opening die werd verricht de ambassadeur voor Armenië in Nederland, mevrouw Dziunik Aghajanian. Zij nam met Henny Bos, de voorzitter van de stichting, de eerste hap haring. We dachten dat het een primeur was, maar ze heeft al eerder deze puur Hollandse lekkernij 'naar binnen gewerkt'. Ze genoot zichtbaar van de haring en van de happening. De ambassadeur ging niet met lege handen naar huis: ze kreeg een paar Hollandse klompjes, een fles Pijnackerse Burgemeestersadviesbier en een bos bloemen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant