Afbeelding

Fietsen en lunchen voor het goede doel

Actueel 997 keer gelezen

De Klimmende Règâhs, een vriendengroep uit Nootdorp/Den Haag die geld inzamelen voor hun deelname aan Alpe d'HuZes, organiseren zondag 21 mei een grootschalige fietstoertocht door de regio. De racefietsers kunnen kiezen tussen 60 en 80 kilometer. De toerfietsers maken zich op voor een rondje van 25 kilometer. Er wordt om 9.00 uur verzameld bij Hockeyclub Ypenburg, Oeverwallaan 150 in Den Haag.

Tussendoor wordt er gegeten in Lunchcafé Inn The Stuart, cateraar en sponsor van de DKR. Je kunt ook lunchen zonder een meter te fietsen, dan betaal je net als de fietsers 25 euro. Elke euro komt ten goede aan het goede doel. De vooruitzichten zijn uitstekend, dus pak deze kans om lekker door de regio te fietsen, heerlijk te lunchen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar toertocht@regahs.nl.  Graag je NAW-gegevens, mobiele telefoonnummer en de afstand die je wilt gaan fietsen (25, 60 of 80 kilometer) opgeven. Bezoek ook de facebookpagina van De Klimmende Règâhs voor meer informatie.

Règâh Radio
Maandag 29 mei 2017 tussen 18.00 en 20.00 presenteren Martijn Mastenbroek en Manuela Bijl Règâh Radio op LansingerlandFM. Het wordt een uitzending met bijzondere verhalen. Het radioprogramma staat twee uur lang in het teken van de Klimmende Règâhs. Volg alvast deze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de radio-uitzending.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant