Natascha met haar vader en twee vriendinnen.
Natascha met haar vader en twee vriendinnen.

Natascha de Graaf wint ereplaats Feyenoord

Actueel 1.779 keer gelezen

Natascha de Graaf uit Pijnacker zag zondag 16 april de wedstrijd Feyenoord- FC Utrecht in De Kuip in Rotterdam van wel heel dichtbij. Natascha won in de trekking van de VriendenLoterij een plaats in een speciale VIP dug-out direct aan het veld. Samen met haar vader Arie en twee vriendinnen zag zij hoe Feyenoord een 2-0 overwinning op FC Utrecht behaalde.

VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van Feyenoord is de meest gesteunde jeugdopleiding van de VriendenLoterij en ontving dit jaar een bijdrage van bijna 1,2 miljoen euro. In totaal verdeelde de Loterij ruim 4 miljoen euro onder jeugdopleidingen van Eredivisieclubs.

De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant