Afbeelding
VIDEO

Chantal Janzen komt helpen in AH Nootdorp

Actueel 6.919 keer gelezen

Nootdorp - De jonge garde van Albert Heijn Nootdorp heeft vorige week alles uit de kast gehaald om de winkel zo veel mogelijk in roze Chantal Janzen-sferen te brengen. Met succes, want ze komt naar Nootdorp! Dat liet Chantal vandaag weten in een video.

Vorige week is een nieuwe eigen glossy van Chantal Janzen gelanceerd in de supermarkten van Albert Heijn. Daar werd een wedstrijd aan gekoppeld: in de winkel die de beste promotie-actie op poten zet, komt Chantal Janzen hoogstpersoonlijk langs.

Alles uit de kast
Een speciaal team van met jonge medewerkers - Annabelle, Anja, Arthur, Nikki en Rachelle - maakte een totaalplan met een prachtige etalage, aansprekende posters, een livemuziekactie in de winkel, een caissière die de hele dag met een levensgrote roze bril op aan het werk ging en met een winkel in de stijl van Chantal Janzen. Er waren de hele dag activiteiten in de winkel: een proeverij van zalmrolletjes en een Pink Healthy lifestyle bar met gezonde smoothies.

Verder konden de liefhebbers kaarsen decoreren en hun nagels laten lakken door nagelstyliste Wendy. De afsluiting was livemuziek midden in de winkel. Van de hele happening werden filmbeelden gemaakt en vervolgens in gemonteerde vorm opgestuurd naar de jury. Met succes blijkt nu, want Chantal komt binnenkort naar Nootdorp. Wordt vervolgd...

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant