Afbeelding

Meiden Stanislas lopen stage in Spanje

Actueel 680 keer gelezen

Pijnacker - Lisa en Nova zijn twee leerlingen uit 4 havo van het Stanislas College in Pijnacker. Ze gaan voor hun maatschappelijke stage in de meivakantie vrijwilligerswerk doen in het asiel La Nucia in Spanje.

In dit asiel worden elk jaar honderden honden en katten met heel veel liefde opgevangen. Ook wordt gezocht naar een nieuw en warm thuis voor de honden. De stichting Sphoek (www.sphoek.com) is een Nederlandse stichting die zich inzet voor dit asiel en zorgt voor de bemiddeling van de honden naar onder andere Nederland. Het asiel wordt volledig gerund door vrijwilligers en is afhankelijk van giften.

Lisa en Nova willen zoveel mogelijk geld ophalen voor het asiel. "Het zou geweldig zijn als jij ons helpt", laten ze weten. "Je kunt dit doen door een donatie te geven via nl.dreamordonate.com/dromen/samen-spaanse-zwerfhonden-helpen/. "Met elke euro zijn we blij! Honderd procent van de donaties gaat naar de dieren. Onze reis- en verblijfskosten betalen we uiteraard uit eigen zak." Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Facebook.com/SamenSpaanseZwerfhondenHelpen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant