Afbeelding

Wie kent deze criminelen?

Actueel 645 keer gelezen

Nootdorp - Begin dit jaar werd een man door vier verdachten afgeleid toen hij kort daarvoor afrekende aan de Lange Baan in winkelcentrum De Parade. Ze rolden hierna zijn pinpas en namen snel daarna geld op van zijn rekening.

Op bewakingsbeelden is te zien dat de verdachten de pincode van het slachtoffer, een 70-jarige man, afkijken tijdens het afrekenen. Eenmaal buiten werd hij door de vier opgehouden en wist een van hen ongezien de portemonnee uit zijn jaszak te stelen. Voordat het slachtoffer de diefstal bemerkt had, was er al 1250 euro van zijn rekening opgenomen. Van een van de twee transacties zijn beelden van een vrouw die met de gestolen pas pint bij een geldautomaat in winkelcentrum Ypenburg in Den Haag. de andere transactie was aan de Plesmanlaan in Den Haag. 

Uitzending: www.dossiermastenbroek.nl

Vermoedelijk heeft deze dadergroep ook op donderdag 9 februari in Leidschendam een portemonnee gestolen. Bij het slachtoffer van deze diefstal werd tijdens het afrekenen in een schoenenzaak zijn pincode afgekeken. Later werd hij door de twee vrouwen die ook bij de andere diefstal in beeld zijn, aangesproken. Zij wisten zijn portemonnee uit zijn rugzak te stelen en pinden voor 1500 euro van zijn rekening.

Herkent u een of meerdere verdachten of heeft u andere informatie over deze diefstallen? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant