Afbeelding

Klimmende Règâhs halen 25.000 euro op

Actueel 265 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Na het 'Vier de liefde' diner in februari waar al 7.500 euro werd opgehaald, haalden De Klimmende Règâhs tijdens de feestavond met Gerard Joling, DJ Jean en Rick Romijn van Radio 538 nog eens 25.000 euro op voor Alpe d'HuZes.

Meer dan 600 enthousiaste gasten waren naar het Witte Paard gekomen voor het inmiddels traditionele feest van De Klimmende Règâhs voor Alpe d'HuZes.  De Haagse fietsers die zich inzetten voor de strijd tegen kanker was het gelukt om niet alleen DJ Jean en side-kick van Edwin Evers Rick Romijn te strikken, maar ook Gerard Joling. De verwachtingen waren dan ook hooggespannen en die werden meer dan waargemaakt.

Gerard Joling maakte iedereen gek
Nadat de zaal om 20.00 uur openging, stroomden de eerste bezoekers het partycentrum binnen. Niet alleen vrienden, familie en collega's van de Règâhs maar ook die-hard fans van Gerard Joling. De sfeer was vanaf het begin uitermate gezellig en toen Gerard Joling het podium opkwam ging het dak eraf. Deze rasartiest wist als geen ander het publiek, dat toch al zin had in een feestje, prima te vermaken. Met het nummer als 'Maak me gek' en een medley van de Toppers, gingen de handen de lucht in en werd er luidkeels meegezongen. Onder een geweldig applaus ging Gerard Joling nog een paar keer met de feestgangers op de foto, waarna Rick Romijn met heerlijke nummers de sfeer erin hield en de voetjes van de vloer bleven.

6000 euro geveild
Tijdens de veiling werd maar liefst 6000 euro werd opgehaald. Van kaartjes voor The Lion King tot een gesigneerd ADO-shirt, van een maatpak van Smit-mode tot kaarten voor Nederland-Italië. Alles werd door verschillende bedrijven belangeloos beschikbaar gesteld en ging allemaal fluks van de hand voor het goede doel. 

DJ's  Jean en Rick Romijn
Na het laatste bod duurde het niet heel lang meer of DJ Jean kwam achter de draaitafel staan. De bassen werden nog wat harder afgesteld, waarna alle 'gouwûh ouwûh' nummers van Jean de revue passeerden. Het publiek nam alle nummers dankbaar in ontvangst en het dak van het Witte Paard had het zwaar. Na DJ Jean nam Rick Romijn de draaitafel over en werd er nog tot in de late uurtjes doorgefeest en gedanst. Moe maar voldaan werden uiteindelijk de lichten aangedaan en keerde iedereen tevreden en rustig huiswaarts.

Spinningmarathon 1 april
Er kan opnieuw worden teruggekeken op een meer dan geslaagde activiteit van De Klimmende Règâhs voor Alpe d'HuZes. Op 1 april wordt er sportief gedaan. Samen met De Viergang wordt een spinningmarathon georganiseerd, waarvan de opbrengst wederom voor Alpe d'HuZes is. Aanmelden kan op spinning@regahs.nl. Alle foto's, films en verdere informatie zijn terug te vinden op de Facebookpagina van De Klimmende Règâhs.

Règâh Radio
Maandag 29 mei 2017 tussen 18.00 en 20.00 presenteren Martijn Mastenbroek en Manuela Bijl Règâh Radio op LansingerlandFM. Het wordt een uitzending met bijzondere verhalen. Het radioprogramma staat twee uur lang in het teken van de Klimmende Règâhs. Volg alvast deze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de radio-uitzending.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant