Foto: Ron Penning
Foto: Ron Penning

Matchen op stages

Actueel 790 keer gelezen

Pijnacker - Op vrijdag 17 februari was de opening van de landelijke dag "Matchen op stages" bij het Stanislascollege in Pijnacker. Na een welkomstwoord door directeur Marcel Kuit hield wethouder José van Egmond (onderwijs) een korte toespraak over de Handdruk Challenge.

Een handdruk is erg belangrijk voor de eerste indruk die iemand van je krijgt. Tijdens de challenge werden de jongeren aangemoedigd om binnen één minuut zoveel mogelijk handen te schudden. De hele ochtend waren er MBO-gastlessen, verzorgd door Mondriaan en Wellant college, op het gebied van loopbaanadvisering, techniek, greentec, welzijn, zorg, profiel economie en commerciële economie. Volgende week gaan de leerlingen op stage.

"Matchen op stages" is onderdeel van de WerkWeek Matchen op Werk die plaatsvindt van 13 tot en met 17 februari. De WerkWeek is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Meer informatie staat op aanpakjeugdwerkloosheid.nl/werkweek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant