Zaterdag is er van alles te doen en te beleven in en rond Molen Windlust.  Ook krijg je tekst en uitleg over de zogenoemde roeden.
Zaterdag is er van alles te doen en te beleven in en rond Molen Windlust. Ook krijg je tekst en uitleg over de zogenoemde roeden.

Molen Windlust open op Nationale Molendag

Actueel 772 keer gelezen

Onlangs heeft het bestuur van de Stichting Vrienden van de Windlust met pijn in het hart moeten melden dat de molen voorlopig niet meer zal draaien. Op de website van de Windlust is daar meer over te lezen. 

Toch is de molen ook nu regelmatig open voor publiek. En vanzelfsprekend doen we ook gewoon mee aan de Nationale Molendag 2024! Traditiegetrouw valt deze in het tweede weekend van mei. De Windlust is open op zaterdag 11 mei vanaf rond 10.00 uur. Het pannenkoekenmeel is deze keer van molen De Roos in Delft. Tijdens de recente renovatie van De Roos heeft Windlust een tijdje voor hen gemalen. Het is fijn dat we nu een beroep op hen kunnen doen. Want een Molendag in Nootdorp kan niet zonder pannenkoeken.

Er is van alles te doen en te beleven. Er wordt ook informatie gegeven over de roeden. Het bestuur hoopt snel meer inzicht te hebben in de planning en de kosten van de noodzakelijke vervanging. Alles bij elkaar dus voldoende reden om elkaar te ontmoeten op de Nationale Molendag 2024. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant