Foto: Martijn Mastenbroek
Foto: Martijn Mastenbroek

Heel veel te doen in bruisend Pijnacker Centrum

Actueel 3.185 keer gelezen

Pijnacker Centrum bruist deze lente en zomer met een keur aan spannende evenementen die je niet mag missen! Van kleurrijke Moederdagvieringen tot springkussenfestivals en alles daartussenin, er is voor ieder wat wils. Hier zijn de hoogtepunten die je agenda doen bruisen:

Moederdag (mei) - Zaterdag 11 mei 2024 - 12.00-16.00 uur

Moeders, opgelet! Op zaterdag 11 mei kunnen jullie je geluk beproeven op het ‘Rad van Geluk’. Lokale ondernemers hebben prachtige prijzen beschikbaar gesteld, en jij kunt ze winnen door aan het rad te draaien. Mis deze kans niet om jezelf te verwennen en te genieten van een dag vol vreugde!

Vroege Vogelactie (mei) - Zaterdag 18 mei 2024 - 8.00-10.00 uur

Ben jij een vroege vogel die graag de worm vangt? Dan is dit evenement speciaal voor jou! Op zaterdag 18 mei kunnen early birds tussen 8.00 en 10.00 uur genieten van hoge kortingen bij lokale ondernemers. Maar dat is nog niet alles - het hele centrum wordt opgevrolijkt door de muzikale klanken van een dixie band. Mis deze speciale ochtend niet!

Springkussenfestival (juni) - Zaterdag 1 juni 2024 - 12.00-16.00 uur

Op zaterdag 1 juni wordt het centrum omgetoverd tot een waar springkussenparadijs! Kinderen van alle leeftijden kunnen zich uitleven op een scala aan springkussens en stormbanen. Het plein staat bol van de activiteiten, dus zorg ervoor dat je erbij bent voor een dag vol plezier en avontuur!

Vaderdag/EK (juni) - Zaterdag 15 juni 2024 - 12.00-16.00 uur

Vaders, jullie zijn aan zet! Op zaterdag 15 juni kunnen jullie deelnemen aan de ‘Papa Challenge’ en strijden voor fantastische prijzen van lokale ondernemers. De uitdagingen zijn uiteraard geïnspireerd op het EK voetbal, dus bereid je voor op een sportieve dag vol plezier en competitie!

Kinderrommelmarkt (augustus) - Zaterdag 31 augustus 2024 - 11.00-14.00 uur

Na de zomervakantie is het tijd om de schatten tevoorschijn te halen! Op zaterdag 31 augustus kunnen kinderen hun spullen verkopen op de traditionele kinderrommelmarkt. Het belooft een gezellige dag te worden vol koopjes en verrassingen voor jong en oud!

Dus markeer je kalender, verzamel je vrienden en familie, en maak je klaar voor een onvergetelijke reeks evenementen in Pijnacker Centrum. We zien je daar!


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant