Afbeelding
LAATSTE KAARTEN!

Magic Queen in de Drie Heeren

Actueel 1.310 keer gelezen

Pijnacker - Magic Queen a Tribute To Queen Het succes van de biografische film Bohemian Rhapsody over de Britse rockband Queen is ongekend. Gitarist en drummer Brian May en Roger Taylor hebben de film over hun eigen band geproduceerd en won maar liefst 4 Oscars. 

Het heeft de honger naar de muziek van deze superband alleen maar doen toenemen. Magic Queen is een echte tributeband zoals je die mag verwachten. Topmuzikanten uit Italië met een gezamenlijke liefde en passie voor de muziek van Queen. Een waar muzikaal eerbetoon en daarnaast ook een indrukwekkende liveshow. Magic Queen is muzikaal erg sterk en heeft uiteraard ook aan de instrumenten, sets, verlichting en kostuums gedacht. 

Het concert is een echte show die de geschiedenis van de groep vanaf het begin in de jaren '70 tot de dood van zanger Freddie Mercury in 1991 laat zien en bevat ook enkele nummers van het postuum album "Made in Heaven" uit 1995. 

They will rock you! Entree: € 15,00, kaarten te bestellen via: grandcafededrieheeren.nl. Er zijn nog maar enkele kaarten, dus haast is geboden!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant