Afbeelding

Valentijnsdag wordt groot gevierd in Pijnacker Centrum

Actueel 1.658 keer gelezen

Sabine Zondag van de PLUS in Pijnacker is ontzettend trots op haar collega’s in Pijnacker Centrum. “Met Valentijnsdag zijn er allemaal leuke acties en aanbiedingen. Het wordt echt een leuk feestje”, vertelt ze.

De supermarktbaas is erg betrokken bij het centrum. “We moeten het samen doen hé”, stelt Sabine. “Niet alleen met Valentijnsdag, maar het hele jaar door. En dat lukt momenteel fantastisch! Inmiddels hebben we een leuke groep enthousiaste mensen die volop werken aan een bruisend winkelcentrum.”

Op Valentijnsdag is er bewust voor gekozen om geen activiteiten centraal op het Raadhuisplein te organiseren. “Pijnacker Centrum is niet alleen het dorpsplein, maar ook bijvoorbeeld de Stationsstraat en de winkeliers op de Oostlaan. We gaan het dus veel breder trekken”, vervolgt ze. Met Valentijnsdag is er gekozen voor acties en activiteiten in de deelnemende winkels. De ene winkelier heeft gekozen voor een spraakmakende aanbieding en aan ander geeft weer wat lekkers weg aan klanten. Iedereen geeft zo op zijn eigen manier invulling aan de dag. 

“Het is nog maar het begin”, verzekert Sabine. “Er wordt hard gewerkt om de tijdsduur, dat mensen in het centrum zijn, te verlengen. Dat gaan we bijvoorbeeld doen met een betere verbinding tussen winkelcentra Ackershof 1 en 2, maar ook met plannen voor een speelelement op het plein. Dit is nog niet helemaal zeker, maar er komt sowieso iets leuks voor de kleintjes! Zo wordt het aantrekkelijk om gezellig met je kinderen te gaan winkelen in Pijnacker Centrum. Het komende voorjaar worden uiteraard ook de mooie bloembakken weer gevuld met kleurrijke en vrolijke bloemen en planten! Daarnaast zijn wij volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe, leuke lokale evenementen en activiteiten.”

Maar voorlopig hangt er komende vrijdag 14 februari vooral liefde in de lucht in Pijnacker. Het weer ziet er goed uit en als we de berichten mogen geloven gaat het zonnetje zelfs schijnen. Kom eens gezellig shoppen in het winkelhart van Pijnacker en profiteer vrijdag van allerhande leuke acties en aanbiedingen. Het grootste deel van de acties gaan zelfs vandaag al in en lopen door tot het weekend: dus Valentijnsfeest in het dorp van woensdag tot zaterdag! Een overzicht van alle acties en deelnemende winkeliers, is te vinden in deze krant! Wees loyaal en koop lokaal!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant