Anat Ratzabi maakt chocolade portretten (foto: PR).
Anat Ratzabi maakt chocolade portretten (foto: PR).

Wintersalon telt 275 kunstwerken

Actueel 100 keer gelezen

Voorburg - De jaarlijkse kunstexpositie Wintersalon in de Koningkerk te Voorburg wordt zaterdag 7 december 15.30 uur geopend en is in de periode 8 december tot en met 29 december van woensdag tot en met zondag van 14.00 -17.00 uur te bezichtigen.

Er is van alles te zien; van schilderijen, keramiek, beelden, sieraden, foto's en mode tot diverse andere bijzondere kunstuitingen. Het thema van de Wintersalon luidt dit jaar: ‘Naar keuze’. Kunstenaars laten werk zien, op basis van een tiental onderwerpen die door de organisatie zijn aangereikt, te weten: ‘Levenskracht’, ‘Portretten’, ‘Leven is ‘Liefde’, ‘Stilte is de mooiste Compositie’, ‘Seizoenen’, ‘De Emotie blijft’, ‘Generaties’, ‘Het Raadsel van de Tijd’, ‘Zien met een Liefdevol Oog’ en ‘Stilleven’.

Opvallend is dat de onderwerpen Levenskracht en Portretten de meeste creativiteit bij de kunstenaars uitlokken. Maar liefst 80 werken van de 275 zijn op basis van deze twee thema's bij de organisatie ingediend. Jaarlijks trekt het evenement meer dan 1000 bezoekers.

De entree is gratis; koffie en thee tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar. De Wintersalon is ook geopend op 2e kerstdag (14-17 uur) maar dicht op 1e kerstdag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant