Inzameling koffiepunten loopt storm

Actueel 65 keer gelezen

Voorburg - De inzameling van koffiepunten voor de Voedselbank van Stichting Buren is nog maar net begonnen en nu alweer een succes. De eerste puntentelling van Lionsclub Voorburg (alleen in onze gemeente) leverde een voorlopige tussenstand op van 270.000.

“Hartelijk dank aan alle donateurs, met nog 4 weken te gaan moet het lukken om de 1250 pakken koffie van vorig jaar te overtreffen” verteld Jaap Stelling van de Lionsclub. “Met dit aantal kon de Voedselbank afgelopen jaar een half jaar mee uit, wij hopen dit jaar het aantal te overtreffen” voegt collega Huib van Mierlo daar aan toe.

De ingeleverde waardepunten verzilvert de Lionsclub in samenwerking met Douwe Egberts, die de inzameling met 15% verhoogt, voor pakken koffie. Koffiepunten kunnen tot uiterlijk 31 december worden ingeleverd op 6 adressen binnen onze gemeente. Drogisterij Coco Rembrandlaan 61, Bruna Leidsenhage Liguster 38, Drogisterij De Waag Herenstraat 20, Primera Laan van N.O. Einde 294 , Kolbe Adviseurs op Ooghoogte Koningin Julianaplein 16 en Knetemann Fitness Pr. Mariannelaan 2.

Ook andere Lionsclubs doen mee. In Leidschenveen kan men ook inleveren bij de bibliotheek en opsturen naar Lions Club Ypenveen, Veenweg 204, 2492 ZA Den Haag. Kijk op www.lionshelpen voor alle informatie.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant