De ontzetting is op de gezichten van de pieten en de prinses af te lezen als blijkt dat het allemaal niet helemaal goed gaat (foto: Michel Groen).
De ontzetting is op de gezichten van de pieten en de prinses af te lezen als blijkt dat het allemaal niet helemaal goed gaat (foto: Michel Groen).

Sinterklaasshows enorm druk

Actueel 40 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Voor afgeladen volle zalen werd zaterdag en zondag de sinterklaasvoorstelling ‘Sint en het spannende Sprookje’ gespeeld door de Stichting Sint Nicolaas Evenementen. Eerst drie keer in Voorburg in Forum Kwadraat en de volgende dag nog eens drie keer in Het Veur Theater.

Het verhaal ging over een prinsesje die eigenlijk erg verwend is en zich steeds verveelt. De koning heeft geen idee hoe hij dit kan oplossen en roept de hulp in van de slimste pieten van Sint Nicolaas. Tsja, de slimste pieten, maar zijn ze echt zo slim????

Natuurlijk ging er weer van alles fout. Piet Pedro was dit jaar de verteller van het sprookje. Naast de prinses en de koning deden dit jaar ook weer Muziekpiet Carlos, Klunspiet en Lakeipiet mee, net als de Muziekpieten en natuurlijk Sinterklaas zelf.

Voor de voorstelling van zaterdag was Sporthal Forum Kwadraat in Voorburg omgetoverd tot een heus theater met licht, geluid en een prachtig decor. De kinderen en hun begeleiders genoten van de show en leefden helemaal mee met de gebeurtenissen op het podium.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant