Het gemeentehuis in Leidschendam is inmiddels van binnen schoongesloopt (archieffoto Alex van Vliet).
Het gemeentehuis in Leidschendam is inmiddels van binnen schoongesloopt (archieffoto Alex van Vliet).

Voorbereiding aanbouw Stadskantoor

Actueel 50 keer gelezen

Leidschendam- Het gemeentehuis op het Raadhuisplein in Leidschendam is van binnen schoongesloopt. Vervolgens zijn de bouwhekken van het sloopbedrijf verwijderd. Op dit moment is men druk bezig om alles voor te bereiden op de bouwactiviteiten die begin 2014 starten.

Zo zijn in de laatste maanden rond het kantoor aan de Koningin Wilhelminalaan 2 zowel bodemonderzoeken als archeologische onderzoeken uitgevoerd. Ook zijn er vier bomen verwijderd. Drie zilverlindes kregen een nieuwe plek in het Mariënpark en één beuk moest helaas vanwege de slechte conditie worden gerooid.

De BAM werkt momenteel alle voorbereidingen op de renovaties en aanbouw tot in detail uit. Kort voor aanvang van de bouwactiviteiten vindt in overleg met de bewoners van de direct omliggende woningen, een bouwkundige opname plaats. Zodra de BAM met de bouwactiviteiten start, worden de bouwhekken rond beide locaties geplaatst. Dit is noodzakelijk om de veiligheid op- en rond de bouwplaatsen te waarborgen.

Meer informatie
Om de communicatie in het bouwtraject in goede banen te leiden, heeft de BAM een omgevingsmanager aangesteld. Hij is uw directe aanspreekpunt voor vragen en meldingen. In een nieuwsbrief zal hij zich voorstellen en ingaan op de planning van de bouw en renovatie. Uiteraard is het projectteam centrale huisvesting ook nog altijd bereikbaar voor vragen via e-mail: centralehuisvesting@leidschendam-voorburg.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant