(foto: politie).
(foto: politie).

Inbraakverdachten aangehouden

Actueel 6 keer gelezen

Voorburg / Leidschenveen - Op maandag 25 november, om 23:30 uur, werd bij de politie Leidschendam-Voorburg gemeld dat vermoedelijk werd ingebroken in een bandenbedrijf aan de Adama van Scheltemastraat te Voorburg. Onmiddellijk werden diverse eenheden ter plaatse gestuurd. Het gehele pand, inclusief dak, werd bekeken, maar er werd niets verdachts aangetroffen.

Nadat de eenheden van de locatie weg waren, zag een getuige twee mannen in het donker gekleed wegrennen. De twee kwamen uit de richting van het winkelcentrum. Beiden stapten in een voertuig en reden weg. Het betrof een grijze BMW 3 serie en een beige Audi 80.

Niet veel later werd de grijze BMW gezien bij een tankstation aan de Zoetermeerse Rijweg in Den Haag (Leidschenveen). Het bleek de zelfde BMW te betreffen. Een onderzoek in het voertuig leverde een vuurwapen op dat, na onderzoek, nep bleek te zijn. Tevens werden in het voertuig verdovende middelen en veel inbrekersgereedschappen aangetroffen.

Een 23 jarige Hagenaar en een 21 jarige Haagse werden aangehouden en de BMW, nepvuurwapen, verdovende middelen en de inbrekersgereedschappen werden in beslag genomen. De recherche van bureau Ypenburg-Leidschenveen zet het onderzoek voort.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant