De bridgedrive was een groot festijn (foto: Jaap Stelling).
De bridgedrive was een groot festijn (foto: Jaap Stelling).

Bridgedrive Lions groot festijn

Actueel 51 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Lionsclub Voorburg Prinses Marianne organiseerde zaterdag 9 november voor de veertiende keer haar jaarlijkse bridgedrive. De opbrengst gaat naar Stadskinderboerderij Essesteijn, die dit jaar 25 jaar bestaat.

De kinderboerderij heeft in de gemeente Leidschendam-Voorburg, naast een recreatieve en educatieve functie, sinds januari 2013 ook een zorgfunctie. Cliënten van Middin met een verstandelijke beperking verzorgen er de dieren en werken in de groenten- of bloementuin.

De kinderboerderij wil het geld gebruiken voor aanschaf van onder andere kinder(tuin)gereedschap, bloembakken en een marktkraam. Hans Houweling en Marion de Graaf van Middin vertelden over de samenwerking en verdere plannen. Zo zullen de cliënten van Middin zelf achter de marktkraam staan voor de verkoop van voerzakjes, honing uit de eigen imkerij en groenten en planten.

Wisselbeker
De Prinses Marianne Bridgedrive was in het Bridgehome van Bridgeclub Leidschenhage. De drive was ook dit jaar volgeboekt met de deelname van 160 bridgers. De winnaars Els Hansen en Piet van Leeuwen ontvingen als wisselbeker de beroemde Marianne Bokaal.

Dankzij allerlei sponsors resteert een maximaal bedrag voor de Stadskinderboerderij Essesteijn. De kas wordt nog nauwkeurig opgemaakt, de cheque wordt later overhandigd aan en op Stadskinderboerderij Essesteijn. Zie voor meer informatie: www.lions.nl/voorburg.prinsesmarianne.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant