Bewegen voor kids in vakantie

Actueel 113 keer gelezen

Voorburg - In de herfstvakantie staan op maandag 21 oktober de deuren van Sporthal Essesteijn weer wijd open voor kinderen van groep 4 t/m 8 van de basisscholen.

Die dag zijn namelijk alle vakantie vierende kinderen welkom bij de Sport Cultuur-In. Ook ruimten van EVA DAK en basisschool Essesteijn zijn beschikbaar gesteld voor de culturele activiteiten. Kinderen van groep 4 t/m 8 zijn tussen11.00 en 15.00 uur welkom om aan heel veel verschillende sporten en creatieve workshops mee te doen.

De gemeente vindt goede sportvoorzieningen en bewegen voor de jeugd erg belangrijk. Voor € 2,- kunnen kinderen op deze dag kennismaken met maar liefst twaalf verschillende onderdelen zoals bijvoorbeeld basketbal, verdedigingssport, turnen, schilderen, musical, tekenen en voetbal.

Vooraf inschrijven is niet nodig, aanmelden wel: vanaf 10.30 uur. Het is belangrijk om voldoende eten en drinken mee te nemen (ook te koop in de kantine) en zaalschoenen mee te brengen. Bij binnenkomst graag een telefoonnummer van ouders/verzorgers ontvangen voor (eventuele) noodgevallen.

De Sport Cultuur-In is een initiatief van gemeente Leidschendam-Voorburg en staat onder toezicht van professionele workshopleiders en instructeurs van de lokale sportverenigingen en Sport en Welzijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant