De Leidschendams-Voorburgse Beestenbenders in het ADO stadion.
De Leidschendams-Voorburgse Beestenbenders in het ADO stadion.

BeestenBenders bij ADO

Actueel 41 keer gelezen

Forepark - Zaterdagochtend 12 oktober mochten méér dan 50 kinderen en begeleiders een kijkje nemen in het Kyocera Stadion van voetbalclub ADO Den Haag. Zij werden uitgenodigd door ADO als beloning voor al het goede werk dat zij verrichten in de gemeente Leidschendam-Voorburg. De kinderen mochten een exclusief kijkje nemen achter de schermen van het stadion.

Voetbalclub ADO Den Haag werkte mee aan dit bijzondere evenement om de helden van Leidschendam-Voorburg te bedanken voor hun goede inzet. De middag stond in het teken van het thema ‘Helden ontmoeten Helden’.

Want wat is er leuker dan dat je als BeestenBender, held van je eigen buurt, op bezoek mag in het thuishonk van jouw voetbalhelden van ADO Den Haag? Een deel van de kinderen startte met een rondleiding.

Hierbij mochten ze onder andere de exclusieve de Senaatskamer zien waar de contracten getekend worden, een kijkje nemen in de spelerskleedkamer en ze mochten als echte voetballers door de catacomben richting het veld lopen.

De andere kinderen begonnen buiten op de parkeerplaats van het stadion met diverse voetbalspellen. Zo konden ze bijvoorbeeld vrouwenvoetbal spelen (voetballen met grote opblaasbare rokken) en proberen zoveel mogelijk doelpunten te schieten.

Daarna wisselden de groepen. Daarna was er nog iets te drinken en iets lekkers voor iedereen. De kinderen waren allemaal dolenthousiast over de ochtend bij ADO Den Haag en er zat ook zeker een aantal voetbaltalentjes tussen. Kijk voor meer informatie op www.mijnbeestenbende.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant