Afbeelding

Win kaarten voor Drievliet!

Algemeen 64 keer gelezen

LEZERSACTIE Tijdens de herfstvakantie van 19 t/m 27 oktober is het extra griezelig in Familiepark Drievliet. Voor families met kinderen wordt er Happy Halloween gevierd met vrolijke heksen en spoken.

Er is een gezellige Halloween markt met spannende artikelen en waar kinderen leren hoe je van een pompoen een lantaren kan maken. Wie graag anderen wil laten schrikken kan zich gratis als griezel laten schminken. Het familierestaurant Paviljoen in Drievliet is omgetoverd tot griezelrestaurant met speciale heksenmenu’s.

Een bezoek brengen aan het Spookmuseum van Drievliet is ook een hele belevenis. Het wordt bewoond door skeletten, trollen en andere vreemde griezels. De geruchten gaan zelfs dat er nu echte spoken rondlopen. In het Parktheater van Drievliet worden dagelijks spannende shows in de sfeer van Halloween gepresenteerd. Aanvang 14.00 uur.

Duizenden jaren geleden vierden de Kelten op 31 oktober oudejaarsavond. Zij geloofden dat die avond de geesten van de overledenen hun vroegere woonplaatsen bezochten. Dat is de reden waarom de dorpelingen vreemde kleren aandeden om zich onherkenbaar te maken en de geesten af te schrikken.
Familiepark Drievliet is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 19 t/m 27 oktober. Het park is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De ingang van het park ligt aan de Laan van ‘s-Gravenmade te Den Haag. De toegangsprijs bedraagt € 20,50 p.p. en kinderen tot 1 meter hebben gratis toegang. 

Kaarten winnen
Het Krantje geeft maar liefst 100 kaarten weg. Klik in de menubalk op Lezersactie en doe mee. Onze redactie neemt contact op met de winnaars!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant