"Belangrijk is dat mensen centraal staan", aldus Martine Konings (foto: Bakker Communicatie).

'Volledige ontzorging op HR-gebied'

Ondernemer in Beeld 112 keer gelezen

Leidschendam - Ondernemers moeten zich in de huidige economische omstandigheden continu aanpassen aan uiteenlopende ontwikkelingen en inspelen op veranderingen. Dit geldt ook voor de accountantskantoren en belastingadviseurs. Maar deWaardKramer ging nog een stap verder en richtte een geheel eigen HR Support-team op waar HR-adviseur Martine Konings de coördinatie over heeft. Een schot in de roos, want human resource (het personeelsbeleid) houdt veel ondernemers dagelijks bezig.

DWK HR Support is onderdeel van deWaardKramer adviseurs en accountants, een belastingadvies- en accountantskantoor in Leidschendam gevestigd aan de Van Ruysdaellaan 57. Martine Konings werkt sinds 2006 bij het deWaardKramer en heeft sinds dit jaar de human resource tak in haar portefeuille. Ondernemers zijn vooral blij met de persoonlijke aandacht en de complete ontzorging die er voor hen plaatsvindt.

Kennis
"Ons kantoor heeft veel kennis van de markt en de regio ", vertelt Martine Konings. "Tevens hebben we een groot aantal langlopende relaties. Dit geeft aan de expertise, aandacht en de ervaring die we aan onze klanten worden gewaardeerd. We nemen naast de accountancy en fiscale werkzaamheden alle Human Resource werkzaamheden uit handen zodat men zorgeloos kan ondernemen".

Online
De dienstverlening van deWaardKramer is deels gedigitaliseerd. Met de software voor salaris- en personeelsadministratie biedt het kantoor tevens een moderne en gebruiksvriendelijke online HRM & Payroll oplossing. "De HR dienstverlening is onderverdeeld in zeven modules", aldus Martine Konings. "Dit zijn de salaris-personeelsadministratie, Personeel Buitenland, Werving en Selectie, ontwikkeling en opleiding, verzuim en reïntegratie, ontslag en HRM-beleid. Al naar gelang de behoeften kan men één of meerdere van deze modules afnemen".

Vragen
Er kwamen veel vragen uit de markt waar Martine Konings goed op in kon inspelen. "Wat moet een ondernemer bijvoorbeeld doen als hij noodgedwongen van personeel af moet?", zegt Martine Konings. "Of wat doe je bij ziekteverzuim? Hoe ziet een reïntegratiedossier er uit? Onze HR-dienstverlening is dusdanig geprofessionaliseerd dat we een compleet en interessant pakket aanbieden. Dit wordt door onze relaties bijzonder op prijs gesteld, want er valt een grote last van hun schouders af."

"Ons HR Support team bestaat uit een groep betrokken medewerkers met kennis, ervaring en toegang tot een uitgebreid netwerk van externe deskundigen. Ieder HR-probleem is daarom op te lossen. Dit geeft mij dan ook bijzonder veel voldoening. Er is sprake van korte lijnen, een goede bereikbaarheid en vaste contactpersonen.''

Contact
"Ik houd van het contact in mijn werk", stelt Martine Konings. "De menselijke aspecten staan daarom in mijn aanpak altijd voorop. Niet alleen in de relaties tot mijn opdrachtgever, maar ook tot hun personeel. We hebben bijvoorbeeld ook wel eens met reorganisaties of fusies van onze relaties te maken. Dan is het belangrijk dat mensen centraal staan. Dit is dan ook kenmerkend voor ons kantoor.''

Geïnteresseerd?
Meer informatie is te vinden op de website www.dwk-hrsupport.nl Martine Konings is te bereiken via het e-mailadres m.konings@dewaardkramer.nl en het telefoonnummer 070- 320 9200, of mobiel: 06 1129 1817.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant