(archieffoto Michel Groen).
(archieffoto Michel Groen).

Groot straatvoetbaltoernooi

Sport 25 keer gelezen

Voorburg - Net als vorig jaar doen er weer 600 kinderen mee aan het straatvoetbaltoernooi in Voorburg, georganiseerd door de gemeente Leidschendam-Voorburg. Op zondag 13 oktober strijden een kleine 120 teams om de beker. Zij hopen natuurlijk allemaal als winnaar uit de bus te komen. Als vanouds opent Wethouder Gregor Rensen van Sport het evenement om 10.30 uur.

Om 10.30 uur beginnen de jongens en meisjes uit groep 5/6, waarna de prijsuitreiking volgt om 12.30 uur. Om 12.45 uur is het de beurt aan de jongens en meisjes uit groep 5/6 en 7/8; prijsuitreiking om 14.45 uur.

Tot slot gaan dan vanaf 15.00 uur de jongens en meisjes uit groep 7/8 de strijd met elkaar aan. Prijsuitreiking om 17.00 uur. Op de website www.reactief.com staat vanaf 10 oktober het wedstrijdschema. Aanmelden van de teams is dit jaar bij Sport 2000.
 
Bewegen belangrijk
Het toernooi is een initiatief van gemeente Leidschendam-Voorburg. Het past uitstekend in haar sportbeleid; de gemeente vindt goede voorzieningen en bewegen – vooral voor de jeugd – erg belangrijk. Het is een leuk toernooi waarbij het niet alleen gaat om winnen, maar vooral ook om sportiviteit en gezelligheid.

De organisatie is in handen van Reactief advies en organisatie. De vele vrijwilligers helpen mee om er ook dit keer weer een onvergetelijke dag van te maken. Alle informatie staat op: www.reactief.com. Toeschouwers en supporters zijn van harte welkom om de teams aan te moedigen. Overigens is het plein die dag niet bereikbaar voor verkeer en parkeren ter plekke is niet mogelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant