Michelle van Min in de studio bij RTV Midvliet.
Michelle van Min in de studio bij RTV Midvliet.

Michelle van Min in Kakafonie

Actueel 123 keer gelezen

Leidschendam - Op zondag 11 augustus om 13:10 uur komt Michelle van Min naar de studio van Midvliet om in Kakafonie haar onlangs verschenen cd 'Refresh your mind' te laten horen.

Michelle van Min gaf de primeur van haar eerste CD aan 3FM bij Barend&Wijnand in de Freaknacht van 12 juli, die ook uitgezonden werd op Ned3 en waar zij al eerder te zien was. De release van de cd was donderdag 18 juli.

Michelle van Min won in 2011 'Talent van Leidsenhage'. De prijs was het mogen opnemen van een videoclip voor haar nummer The Middle Path. Daarna ging het snel, mede doordat het nummer door Giel Beelen van 3FM werd opgepakt.

Naar aanleiding daarvan werd Michelle uitgenodigd voor het programma ‘De wereld draait door’ van Matthijs van Nieuwkerk. Ze mocht in DWDD het nummer ‘The Middle Path’ laten horen. Vorig jaar kreeg Michelle te horen dat zij een cd mocht opnemen in de Sound Vision Studio in Arnhem. Waarmee haar droomwens uitkwam.

Op zondag 11 augustus om 13:10 uur is Michelle van Min te gast in Kakafonie om over zichzelf, haar muzikale carrière en het ontstaan van de cd te vertellen. En natuurlijk hoor je muziek van haar cd 'Refresh your mind'.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant