Addie Adriaanse overhandigde de wooncheque aan de heer en mevrouw Heijnen, die beetje beduusd waren van de vele cadeaus.
Addie Adriaanse overhandigde de wooncheque aan de heer en mevrouw Heijnen, die beetje beduusd waren van de vele cadeaus.

Afscheid Heijnen Textiel

Actueel 295 keer gelezen

Voorburg - Dhr. Heijnen heeft op zaterdag 3 augustus om 16.30 uur officieel de sleutel voor de laatste keer omgedraaid en zijn winkel aan de Parkweg / Rembrandtlaan in Voorburg gesloten.

De hele dag was het een komen en gaan van klanten, die hem gedag wilden zeggen. Alle aandacht heeft hij als heel fijn ervaren. De gehele dag waren zijn dochter Maria en helpende hand Anita aanwezig om de vele klanten te helpen.

Nadat de winkel dicht was gegaan heeft Addie Adriaanse van Drogisterij COCO, namens alle klanten en collega-winkeliers aan de heer en mevrouw Heijnen wat cadeaus aangeboden. Dit betrof een wooncheque voor Ikea t.w.v. 750 euro voor nieuwe meubelen voor hun vakantieverblijf in Zeewolde, een scanapparaat om negatieven en dia's in te scannen op de computer, een dinercheque van 100 euro, een orchideeënbloemstuk met een waardebon voor verfrissing van het bloemstuk, taart en voor beiden een lekker flesje van hun lievelingsdrankje.

Ook werd een album aangeboden waarin klanten hadden opgeschreven wat ze ervaren hadden in al die jaren bij de dhr. en Mevr. Heijnen. Tot slot was er fanfaremuziek - weliswaar op CD want de fanfare was op vakantie - en een glas champagne. Dhr. en mevr. Heijnen gaven aan iedereen dankbaar te zijn aan voor alle cadeaus.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant