Toernooiweek op Overdam

Actueel 109 keer gelezen

Leidschendam - Op zondag 4 augustus start het ITS Overdam Open op Tennispark Overdam. De hele week worden ’s avonds wedstrijden gespeeld en de finales staan gepland op zondag 11 augustus.

Iedereen is welkom op het tennispark om wedstrijden te kijken en spelers aan te moedigen onder het genot van een hapje en een drankje. De wedstrijden zijn verdeeld in dames enkel, heren enkel, dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel in de categorieën 4, 5.25+, 6.25+, 7.25+ en 8.25+ en veteranen 45+.

Het jeugdtoernooi begint op maandag 5 augustus met op vrijdagmiddag 9 augustus de prijsuitreiking. Deelnemers en toeschouwers kunnen via schermen die op het park geplaatst worden, vanaf het terras alle wedstrijduitslagen, baanoverzichten en foto’s interactief volgen. Dit dankzij hoofdsponsor ITS IT Services uit Leidschendam.

Vrijdagavond feestavond

Traditiegetrouw is het vrijdagavond feest. Met gezellige muziek wordt de week afgesloten en maken de spelers zich op voor de finales.Alle deelnemers kunnen meedoen aan een prijsvraag. Iedereen maakt kans om een weekend lang in de nieuwe Renault Capture te rijden. Op zondag tijdens de prijsuitreiking wordt de winnaar bekend gemaakt. De prijs wordt aangeboden door Autohaag Zeeuw.

Kaartverkoop voor goed doel

Tijdens het toernooi worden door Kiwanis Club Haaglanden prentbriefkaarten verkocht voor diverse goede doelen. De kaarten zijn gemaakt door leerlingen van scholen voor zeer moeilijk lerende kinderen.

De kinderen hebben zelf kunstwerken gemaakt en een jury heeft uit de ruim honderd inzendingen tien kunstwerkjes geselecteerd. Van deze tien zijn kleurrijke prentbriefkaarten gemaakt. De fullcolour prentbriefkaarten zijn per tien stuks verpakt.

Meer informatie op www.tennispark-overdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant