Onthulling bord ‘Allee van Samenwerking” Leidschendam-Voorburg en Konstancin-Jeziorna’.
Onthulling bord ‘Allee van Samenwerking” Leidschendam-Voorburg en Konstancin-Jeziorna’.

Opening ‘Allee van Samenwerking'

Actueel 53 keer gelezen

Leidschendam/Konstancin - Op uitnodiging van de gemeente Konstancin-Jeziorna, de Poolse gemeente, waarmee Leidschendam-Voorburg al 23 jaar een stedenband heeft, zijn enkele leden van de stedenbandwerkgroep aanwezig geweest bij de viering van de Konstancin-Dagen op 15 en 16 juni.

De werkgroep was uitgenodigd om aan de inwoners van onze Poolse partnerstad recente informatie te geven over Leidschendam-Voorburg en over de activiteiten van de stedenband. De Konstancin-Dagen zijn vergelijkbaar met de Culturele Markt in Voorburg en de markt t.g.v. de Vlietdagen in Leidschendam.

Tijdens deze dagen is met de onthulling van een houten bord in het park een pad geopend met de naam ‘Allee van Samenwerking Leidschendam-Voorburg en Konstancin-Jeziorna’. Het pad voert door een deel van het bos en gaat verder over vlonders door het rietlandschap met verschillende uitzichtpunten waar banken staan om te genieten van de natuur.

Met de opening van dit pad wil de gemeente Konstancin-Jeziorna uiting geven aan de waarde die zij hecht aan de samenwerking met Leidschendam-Voorburg. Het bord dat aan het begin van het pad is geplaatst is gemaakt door Marek Lukasik.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant