Marcel Meeuwisse aangetroffen

Actueel 122 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - In de duinen van Noordwijk is gisteravond omstreeks 20.00 uur een dode man aangetroffen. Het lichaam is inmiddels geïdentificeerd als het stoffelijk overschot van de sinds januari vermiste Leidschendammer Marcel Meeuwisse. Hij werd gevonden in een moeilijk toegankelijk gebied. "De politie gaat niet uit van een misdrijf", deelde politiewoordvoerder Wim Hoonhout vanochtend mee.

Door Bart Bakker

De familie Meeuwisse uit Leidschendam is inmiddels door de politie ingelicht. Verdere informatie ontbreek momenteel nog. Opvallend is wel dat de politie eerder dit gebied met tientallen agenten intensief heeft doorzocht.  Marcel vertrok op 23 januari rond 8.45 uur met zijn auto van huis om naar zijn werk te gaan op Schiphol. De auto werd op een parkeerplaats bij het strand in Noordwijk aangetroffen.

“Gisteren is aan de onzekerheid over Marcel's vermissing een einde gekomen”, meldt een vriend van de familie in een verklaring. “Een passant heeft gistermiddag Marcel gevonden in een natuurgebied bij De Zilk. Hoewel we rekening hielden met deze uitkomst, is dit toch weer als een schok gekomen. De familie wil iedereen zeer bedanken voor alle hulp, steun en medeleven, dat heeft hen veel goed gedaan”.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant