Volgend jaar weer Samenloop

Actueel 44 keer gelezen

Leidschendam - De strijd tegen kanker gaat door. Het noodzakelijke geld daarvoor wordt mede door acties opgebracht. Naast de bekende Alpe d’HuZes is de Samenloop voor Hoop een van de acties waarbij velen hun steentje bijdragen.

Samenloop voor Hoop betekent: 24 uur wandelen in de strijd tegen kanker. (Ex-)kankerpatiënten worden in het zonnetje gezet, de overledenen herdacht en het leven wordt gevierd. Volgend jaar in het weekend van 31 mei en 1 juni vindt er ook in onze gemeente weer een loop plaats.

Onderdeel van de activiteiten is een loop van 24 uur rond de vijver bij Leidsenhage. Tijdstip en afstand bepaal je zelf, maar je loopt in teams. Er moet natuurlijk wel voor sponsors gezorgd worden. Alle activiteiten vinden plaats onder de paraplu van KWF Kankerbestrijding en worden geconcentreerd op parkeerterrein P10 aan de Heuvelweg in Leidschendam.

Bij de start van de loop zal een prominente rol weggelegd zijn voor de initiatiefnemer van de loop in onze gemeente: Flip Hoffmann. Inmiddels heeft de SamenLoop een nieuw bestuur. Ronald Engel, Rich van den Berg, Adri Gardenier, Hetty Egbers, Rob Folkers en Tanja Janssen zijn samen met een groot aantal vrijwilligers aan hun eerste klus begonnen: de voorbereidingen voor de Samenloop voor Hoop in 2014.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant