Josh Lenssen was topscorer voor VCC.
Josh Lenssen was topscorer voor VCC.

VCC herstelt zich

Sport 53 keer gelezen

Voorburg/Utrecht - Na de onnodige nederlaag tegen koploper VOC heeft VCC zich knap hersteld. In Utrecht werd Kampong voor de tweede maal dit seizoen overtuigend verslagen.

VCC batte eerst en kwam dankzij een veertigtal runs van Josh Lenssen en sprokkelwerk van diverse spelers die scores van rond de twintig runs lieten aantekenen, tot 208 in totaal.

Kampong ging energiek op jacht naar deze target, maar faalde hopeloos. Steffen Mulder, Philip Kingma en Mohammed Rafi maakten het de Utrechters lastig. Deze drie bowlers konden allen drie slachtoffers bijschrijven.

In de Leidschendams-Voorburgse aanval ontbrak Viv Kingma, die met het Nederlands elftal in Engeland speelde en daar met de bowlingcijfers 2 voor 11 uitstekend presteerde. Met deze afgetekende overwinning draait VCC volop mee bij de bovenste vier.

Met iets meer diepte in de batting en iets minder wisselvalligheid kan dit team in de komende seizoenen tot grote hoogten stijgen. VCC staat nu derde in de crickethoofdklasse, achter VOC en Rood en Wit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant