Dr. Van Langelaan benoemd tot Ridder In De Orde van Oranje-Nassau.
Dr. Van Langelaan benoemd tot Ridder In De Orde van Oranje-Nassau.

Lintje Voorburgse chirurg

Actueel 90 keer gelezen

Voorburg - Orthopedisch chirurg dr. Van Langelaan uit Voorburg is donderdag 13 juni geridderd in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de onderscheiding uitgereikt tijdens zijn afscheidsreceptie. Na ruim 33 jaar nam hij afscheid van Rijnland Ziekenhuis.Burgemeester Van der Sluijs reikte de onderscheiding uit.

Dr. Van Langelaan is specialist op het gebied van heupprothesen en heuprevisiechirurgie, waarbij zijn uitdaging was om patiënten met moeilijk behandelbare loszittende heupprothesen toch weer pijnvrij ter been te krijgen.

Van Langelaan heeft een grote bijdrage geleverd aan de medische zorg op het gebied van heupprothesen en heuprevisiechirurgie en is nationaal en internationaal bekend om zijn expertise. Voor jonge doktoren is hij een inspirator.

“U bent een chirurg met uitzonderlijke innovatieve kwaliteiten en steekt op dit gebied met kop en schouder uit boven uw directe collegae”, aldus burgemeester Van der Sluijs.

In zijn 33 jaar bij Rijnland Ziekenhuis heeft dr. Van Langelaan zich ingezet voor de beste orthopedische zorg in de regio. Van Langelaan heeft zijn kennis gedeeld met collega-orthopedisch chirurgen van Rijnland Ziekenhuis. Ook na zijn vertrek zijn patiënten hier in goede handen.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant