Regio15.nl viert een feestje

Actueel 165 keer gelezen

Honselersdijk – Onder de bezielende leiding van René Hindriks en Arie Tuit draait de website regio15.nl alweer zo’n vijf jaar mee in de Haaglandse regio. “Wij volgen kortweg alle hulpverleners in hun dagelijks werk”, vertelt René.

Driehonderdvierenzestig dagen per jaar volgen de ruim twintig medewerkers van de bekende hulpverleningswebsite het wel en wee van politie-, brandweer- en ambulancediensten. Eén dag per jaar worden de ‘piepers’ even genegeerd en wordt er een heuse barbecue gehouden. De website is de afgelopen jaren enorm gegroeid. “Wij registreren zo’n 250.000 tot 300.000 unieke bezoekers per maand”, zegt René. De technische man achter de website is meer dan trots op 'zijn' team.

Grote bekendheid kregen ze onder andere door het incident met Haagse Barbie die op een avondje zo oververhit raakte dat ze in de gracht sprong, maar ook door de bizarre beelden van een brandende aardgasbus. “De beelden worden niet alleen verkocht aan bijvoorbeeld de NOS, Omroep West of SBS, maar dienen ook als opleidingsmateriaal voor hulpverleners”, aldus René. Hindriks vindt zelf het onverwachte het mooiste aan het vak: “Je gaat in no-time van nul naar honderd”. (bron: Telstar)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant