De alternatieve starthandeling bestond uit het serveren van een 'Hamburger Nieuwbouw Antoniushove' (foto: Alex van Vliet).
De alternatieve starthandeling bestond uit het serveren van een 'Hamburger Nieuwbouw Antoniushove' (foto: Alex van Vliet).

Hamburgertje Antoniushove

Actueel 16 keer gelezen

Leidschendam - Vanwege de wind ging de onthulling van het bouwbord voor de uitbreiding van MCH Antoniushove vanmiddag niet door. In plaats daarvan werd door wethouder Heleen Mijdam en de vertegenwoordigers van MCH een ‘hamburger Nieuwbouw Antoniushove’ geserveerd.

Na deze alternatieve starthandeling vond ook nog een feest plaats voor vrijwilligers en personeel van MCH Antoniushove.

Antoniushove wordt uitgebreid. Op de plek waar zich voorheen de parkeerplaatsen en tramhalte zijn bevonden, verrijst – naast het huidige gebouw – een nieuw gebouw.

Op de begane grond van de nieuwbouw komt de hoofdentree, centrale hal, bloedafname, apotheek, huisartsenpraktijk en restaurant.

Op de 1e en 2e verdieping komen de verpleegafdelingen met voor het grootste deel ruim opgezette eenpersoonskamers met eigen badkamers.

Op de 1e verdieping komt ook een binnentuin. In de kelder en deels op de begane grond komt een parkeergarage. In 2015 moet de nieuwbouw af zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant