De vermiste Marcel Meeuwisse (Archieffoto)
De vermiste Marcel Meeuwisse (Archieffoto)

Vermissing Meeuwise: beelden niet bekeken

Actueel 82 keer gelezen

Leidschendam – De kans is nog altijd aanwezig dat de vermiste Marcel Meeuwisse in de tram heeft gezeten.

Zie hiervoor ons eerdere artikelDe politie heeft, in tegenstelling tot een melding van een betrokken lezer op het Krantje Online, de beelden nog niet bestudeerd. “De beelden zijn opgevraagd maar zijn nog niet tot onze beschikking.”, aldus politiewoordvoerder Wim Hoonhout vanochtend. “Vooralsnog kunnen we hier dus niets over zeggen”.

De ervaring leert dat het bekijken en opvragen van camerabeelden, vanwege de privacywetgeving, dan ook niet zomaar even kan. Hier dient minimaal een gerechtelijke procedure voor te worden opgestart.

Een andere vraag die nog altijd openstaat, is het gebruik van zijn mobiele telefoon. Heeft de politie de moeite genomen om het signaal via zendmasten te traceren? Wim Hoonhout moest het antwoord hierop nog schuldig blijven. Het is dan ook niet bekend of dit is gebeurd en of er iets is uitgekomen.

De vermissing van de 50-jarige Leidschendammer heeft bij onze redactie diverse reacties opgeleverd. Dank daarvoor. Mocht u informatie hebben, mail dan naar info@onderzoekjournalist.nl.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant