(foto: Het Krantje)
(foto: Het Krantje)

Belangrijk duel RKAVV

Actueel 72 keer gelezen

Leidschendam/ Ingezonden - Na de zeer belangrijke en goede overwinning afgelopen zondag op Argon staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. En niet zomaar één, de nummer 12 van de competitie, EDO uit Haarlem, komt op bezoek.

 Met één punt meer staat RKAVV hier een plekje boven, het is dus zaak om deze wedstrijd zeker niet te verliezen. EDO werd vorig jaar na een beslissingswedstrijd kampioen in de eerste klasse in West 1 en na een redelijke competitiestart is de ploeg van trainer Roy van der Mije afgezakt naar de onderste regionen van de hoofdklasse A. De laatste wedstrijd voor de winterstop kregen de Haarlemmers een mokerslag te verwerken toen Elinkwijk in de laatste minuut de punten wist mee te pikken naar Utrecht. Vorige week werd zeer verrassend gewonnen van het Rotterdamse Leonidas. Ook de Haarlemmers verbleven in de winterstop enkele dagen in warmere oorden ( Spanje ). Op de terugreis zagen beide ploegen elkaar op Schiphol.

De ploeg van Bas Steffens boekte dus een zeer belangrijke overwinning en zal dit zondag in het superbelangrijke duel tegen EDO moeten doortrekken. We zullen een zeer gedreven en gemotiveerd elftal op het veld gaan zien en met net zoveel fanatieke steun als tegen Argon moet het gewoon gaan lukken de punten in Leidschendam te houden! De ploeg hoopt dus op uw komst!! Afgelopen dinsdag won RKAVV nog met 3-0 van het DSVP van oud trainer Peter Klomp. Pupil van de week is Clay Dimara uit RKAVV F5. Clay is bezig aan zijn afscheidstoernee want binnenkort vertrekt hij voorgoed naar Indonesie. Clay, wij gaan ervoor zorgen dat je RKAVV voorlopig niet zult vergeten met een hele leuke dag en 3 punten!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant