Kevin Blommestijn wordt kort op de huid gezeten door Nick Rapmund
Kevin Blommestijn wordt kort op de huid gezeten door Nick Rapmund

Dobbe baalt van nederlaag

Actueel 79 keer gelezen

Leidschendam - Gezien de kansenverhoudingen waren SVC'08 en SEV minstens gelijkwaardig. "Maar dat kunnen we in onze situatie niet blijven roepen", zegt trainer Frank Dobbe. "Door twee onoplettendheidjes kwam SVC makkelijk op 2-0. We hebben heus wel kansen gehad en we kunnen wel zeggen dat we even goed of even slecht waren, maar daar koop je niks voor

Inzet verwijt Dobbe zijn spelers in ieder geval niet. "De jongens hebben er werkelijk alles aan gedaan. Het moet ook eens meezitten. De lat, een bal net naast of de keeper zaten ons in de weg." Een speciaal gevoel bij het voetballen tegen de zoon van iemand met wie hij zelf lang ge(zaal)voetbald heeft had Dobbe niet. "Met Kevin Blommestijn zijn vader Ben heb ik inderdaad gespeeld, maar ik vind het niet jammer dat hij van RKAVV naar SVC is gegaan. Ik heb er al genoeg van RKAVV, zoals je weet, en Kevin is bij mij nooit in beeld geweest. De jongens die zijn gekomen, kwamen uit zichzelf. Daar zat Kevin niet bij." Van Valken'68 thuis verwacht Dobbe 'alles'. "Het is niet meer zo dat we naar gelijke verhoudingen kijken. We zullen toch met elkaar uit die onderste regionen moeten komen. Nu moet het gebeuren!"

Valken'68 (19 punten) staat achtste; SEV (12 punten) derde van onderen.

Opstelling SEV: Patrick Bom; Pascal Wildenberg, Peter van Dijk, Rik Orta, Coen van Santen; Marvin Pieneman, Sander van Wissen (46. Erik van Dijk); Jerry Speelberg; Nick Rapmund (70. Kjell van Wissen), Jan Henk Willemse, Robin van der Krogt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant