Ruzie leidt naar nepwapen

Actueel 33 keer gelezen

Leidschendam - Agenten die bemiddelden bij een ruzie tussen exen aan de Burgemeester Caan van Necklaan troffen maandag 4 februari omstreeks 17.00 uur een op echt lijkend wapen aan.

De politie ontving een melding van ruziënde personen en namen poolshoogte, de hoofdbewoner liet de agenten binnen en zij zagen dat de woonkamer overhoop gehaald was. Tussen de spullen zagen zij een op echt lijkend vuurwapen, hierop is de 25-jarige bewoners direct aangehouden. De man is meegenomen naar het bureau waar hij afstand deed van het balletjespistool. De man zal zich voor de super snel rechter moeten verantwoorden.

ZSM

ZSM 'zo slim, simpel, samen, snel en selectief mogelijk' maakt het mogelijk om verdachten van allerlei criminaliteit consequent en direct aan te pakken. In het ZSM-traject wordt, na aanhouding van de verdachte, zo spoedig mogelijk besloten welk afdoeningstraject de verdachte ingaat en waar mogelijk wordt ook direct een afdoeningsbeslissing genomen. De tenuitvoerlegging van deze afdoening wordt ook meteen in gang gezet. Alle relevante justitiële partners hebben een rol in dit traject.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant