Subsidie voor vestiging Damplein

Actueel 215 keer gelezen

Leidschendam - Sinds de start van de bouw van het Damplein is er een stimuleringsregeling ingesteld. Nu in de zomer van 2012 de openbare ruimte is opgeknapt, nieuwbouwruimtes zijn opgeleverd en de eerste winkels zich hebben gevestigd, mist er nog een aantal speciaalzaken. Om deze reden wordt de regeling - in aangepaste vorm - ook in 2013 door de VOF Leidschendam Centrum staande gehouden.

 Winkels die passen in het brancheringsplan en een toegevoegde waarde hebben voor het centrum kunnen in aanmerking komen voor een financiële bijdrage, ondermeer voor verbouwing, inrichting en marketingcommunicatie. De subsidie kan oplopen tot 25.000 euro. Unieke ondernemers met toegevoegde waarde, dat is wat wordt beoogd voor historisch Leidschendam Centrum. Wees er op tijd bij

De stimuleringsregeling loopt tot 31 december 2013 en wordt uitgevoerd door de VOF Leidschendam Centrum (samenwerking tussen Bouwfonds Ontwikkeling, Schouten De Jong en de gemeente Leidschendam-Voorburg). Houd er rekening mee dat een aanvraag zo’n 6 tot 12 weken in beslag kan nemen. Voor meer informatie kan men op de website kijken www.leidschendamcentrum.nl/winkelen of contact opnemen met Marielle van der Zon van de Vof Leidschendam Centrum via m.vd.zon@leidschendam-voorburg.nl of 070 300 91 41.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant