VVD: huisartsenpost in Antoniushove moet blijven!

Actueel 76 keer gelezen

Leidschendam - De VVD fractie in Leidschendam-Voorburg maakt zich zorgen over berichten die de fractie hebben bereikt over de mogelijke sluiting van de huisartsenpost in ziekenhuis Antonishove.

Antoniushove is een van de drie locaties waar SMASH de spoedeisende huisartsenhulp buiten kantoortijden organiseert. SMASH is een samenwerkingsverband van alle huisartsen in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar.

Woordvoerster gezondheid van de VVD Harma Aris: ´Ik zou het een heel ongewenste ontwikkeling vinden als de huisartsenpost in Antoniushove moet sluiten. De VVD vindt een goed voorzieningen-niveau in onze gemeente heel belangrijk. Een goed bereikbare huisartsenpost is essentieel en hoort hier dan ook bij. Wij willen dat onze inwoners in het weekend, ´s-avonds en ´s-nachts in hun eigen gemeente naar een huisarts kunnen en daar niet voor naar Den Haag hoeven.´

De VVD gaat dan ook vragen stellen aan het college over de mogelijke sluiting van de huisartsenpost in Antoniushove en het college verzoeken hun uiterste best te doen een sluiting te voorkomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant