Word een musicalster...

Actueel 73 keer gelezen

Voorburg/ Ingezonden - Het is glitter en glamour aanstaande zaterdag 9 februari bij Scouting Hubertus-Brandaan. De Bevers gaan allerlei leuke spelen doen die horen bij een echte musicalster. Alvast een indruk krijgen? Kijk op www.hubertus-brandaan.nl

Ook is er een professionele schminker aanwezig. We nodigen kinderen van 4 tot 6 jaar uit gezellig met ons mee te doen, want het is vriendjes- en vriendinnetjesdag. We zien je zaterdag om 10.30 uur op het clubgebouw van Scouting Hubertus-Brandaan!

Ben je er aanstaande zaterdag niet, dan kun je ook een andere zaterdag langskomen. De opkomsten zijn van 10.30 -12.30 uur. En zelfs President Barack Obama zei het van de week: bij Scouting krijg je kansen en leer je meer over dingen samen doen. Een periode waar je je hele leven plezier van hebt. En zo is het maar net! Daarbij is Scouting Hubertus-Brandaan een eigentijdse vereniging.

De Bevers van Scouting Hubertus-Brandaan doen hartstikke gave dingen. Zo zijn de Bevers afgelopen weekend op het strand geweest voor een winterse tocht(je). De andere, oudere speltakken waren op Berentocht, de jaarlijkse happening ergens op een plek in Nederland. Dit jaar waren we in Oosterhout waar alle kinderen na een speurtocht overnacht hebben in een heuse blokhut. En zondag lekker naar het zwembad. Superspannend en gezellig natuurlijk!

Scouting Hubertus-Brandaan biedt actieve in- en outdooractiviteiten, ook op het water! Je kunt al met 4 jaar bij de Bevers en met 6 naar de Welpen. Vanaf de Junioren (9-12 jaar) en Zeeverkenners (12-16 jaar) ga je vaker het water op en leer je kanoën en zeilen. Scouting is telkens weer heel iets anders doen! Wil je meer informatie, neem dan contact op met Monique van Geest, tel. 06 248 58 368 of kom op een zaterdag langs op ons clubgebouw aan het Oosteinde 144 in Voorburg, naast station RandstadRail Leidschendam-Voorburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant