Yannick Blom (foto: Haaglanden Voetbal)
Yannick Blom (foto: Haaglanden Voetbal)

Zeven spelers RKAVV gaan verder

Actueel 154 keer gelezen

Leidschendam - De technische staf van RKAVV is ook al volop bezig met gesprekken met de spelersgroep over volgend seizoen. Inmiddels boekt de club resultaat op dat vlak, want al zeven spelers hebben aangegeven RKAVV trouw te blijven.

De spelers die in ieder geval ook volgend seizoen op de Kastelenring te bewonderen zijn, zijn Rico de Boer, Donny van der Dussen, Yannick Blom (foto), Dennis van der Poel, doelman Kevin Jansen, Robin Steffens en Sjors Verhagen.

Van de technische staf blijven aan, zo was al bekend, hoofdtrainer Bas Steffens, de assistenten Jan de Jong en Wijnand Bakker en keeperstrainer Martin van der Lans.

De Leidschendammers zullen aan de bak moeten de komende tijd om uit de gevarenzone weg te komen. Na de vorstperiode zal er zondag weer gespeeld worden. Weer of geen weer, de KNVB heeft namelijk bepaald dat 'indien de wedstrijd niet op het hoofd(gras)veld gespeeld kan worden, er uitgeweken dient te worden naar het kunstgras'.

Ook bij RKAVV beseft men, dat dat de entourage rond de wedstrijd zeker niet ten goede komen, dus zal er alles aan gedaan worden op de Kastelenring om de wedstrijd op de plaats te laten spelen waar deze thuishoort: het hoofdveld. Tegenstander zondag is Argon uit Mijdrecht, waar eerder dit seizoen met 1-2 werd gewonnen.

Bron:  Haaglandenvoetbal.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant