Er wordt weer een grote opkomst verwacht (foto: PR)
Er wordt weer een grote opkomst verwacht (foto: PR)

Carnaval komt er weer aan

Actueel 170 keer gelezen

Leidschendam/ Ingezonden - In het weekend van 2 en 3 februari is het weer zover: carnaval voor ouderen en mensen met een verstandelijke bepreking. De ouderen zijn eerst aan de beurt op 2 februari. We zullen deze middag weer invullen met leuke gezellige muziek en uiteraard de traditionele bingo met leuke prijzen. Neem dus wel een pen mee om te krassen, anders valt u buiten de prijzen.

De middag begint om 13.00 uur en de zaal is open vanaf 12.30 uur. De middag is afgelopen om 17.00 uur. We hopen uiteraard op een grote opkomst. Als u wilt komen, probeer dan zoveel mogelijk met eigen vervoer te komen of laat u brengen door eventuele familie. Mocht u echt geen vervoer kunnen regelen neem dan vóór 31 januari contact op met Betty Hooijmans. Gelieve dan na 18.00 uur te bellen naar 070-3202942 of te mailen naar j.w.hooymans@online.nl .

3 februari hopen we op een grote opkomst van de mensen met een verstandelijke beperking. De aanvang is om 13.00 uur en is het is om 16.00 uur afgelopen. Ook deze middag zullen we de feestgangers hartelijk ontvangen met gezellige muziek. Iedereen moet natuurlijk feestelijk verkleed zijn. Er wordt ook een Playbackwedstrijd gehouden. Dus ga alvast oefenen met een liedje van je favoriete zanger of zangeres. Als u deze middag wilt meemaken, kunt u zich opgeven bij Betty Hooijmans. U kunt na 18.00 uur bellen naar 070-3202942 of mailen naar j.w.hooymans@online.nl .

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant