Aanrijding, politie zoekt fietsster

Actueel 133 keer gelezen

Voorburg – De politie is op zoek naar een fietsster, die op vrijdag 23 november 2012, omstreeks 08.15 uur een 6-jarige voetganger heeft aangereden op het trottoir van de Wijkerlaan. Het jochie werd door zijn vader naar school gebracht. Op de hoek Wijkerlaan met het Oosteinde reed de fietsster de jongen aan, ten gevolge waarvan de 6-jarige letsel opliep aan zijn onderbeen.

De fietsster was zichtbaar geschrokken door het ongeval en bood haar verontschuldigingen aan. Zij is tijdens de consternatie, die daarna ontstond kennelijk doorgefietst naar school. De politie beschikt over het volgende signalement van de fietsster :

Leeftijd tussen 14 en 19 jaar, slank postuur, halflang donkerblond haar. Zij was gekleed in een donkere jas met capuchon. Zij reed op een zwarte zgn. oma-fiets.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze aanrijding of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het achterhalen van de identiteit van de fietsster, zodat een schadeafhandeling kan plaatsvinden? Neemt u dan contact op met politiebureau Leidschendam - Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant