Zonder begeleiding model- en portrettekenen

Actueel 172 keer gelezen

Voorburg - Vanaf 12 januari 2013 start Atelier Brugman met de sessies 'model-/portrettekenen en schilderen zonder begeleiding'. Hiermee verlaagt Atelier Brugman de drempel voor velen die wel eens een 'live-model' willen schilderen en tekenen maar er zelf niet toe komen om thuis of elders een model in te schakelen. Daarnaast wordt het schilderen en tekenen van een live-model door veel kunstenaars gezien als een absolute voorwaarde voor het maken van artistieke vorderingen.

De bedoeling is dat er geen les gegeven wordt maar dat u zelf met uw eigen materialen aan de slag kunt gedurende een sessie twee en een half uur. Door het met elkaar gezamenlijk schilderen en tekenen zijn de kosten lager dan indien u een model zelf inhuurt. Een coördinator is wel aanwezig. Bovendien is Atelier Brugman een goed geoutilleerd atelier met atelierezels en voldoende ruimte om het model vanuit meerdere posities te kunnen observeren.

De sessies zullen starten bij een aanmelding van meer dan 7 personen per sessie. Ervaring is niet vereist. De intekening van elke sessie sluit bij een aanmelding van 10 personen.

Kosten: € 18,50 per persoon.

Model, koffie, thee en atelierezels zijn in de prijs inbegrepen. Zoals gezegd kunt u uw eigen materialen meenemen. Het maakt niet uit welke materialen dat zijn.

U kunt zelf bepalen op welke zaterdagen en sessies u wilt inschrijven.

12 januari 2013 – PORTRET

19 januari 2013 – NAAKTMODEL

26 januari 2013 – PORTRET

2 februari 2013 – NAAKTMODEL

9 maart 2013 – PORTRET

16 maart 2013 – MODEL

23 maart 2013 – PORTRET

30 maart 2013 – MODEL

Aanvang 14:00 uur tot 16:30 uur

Van andere data van de sessies zult u op de hoogte gehouden worden via deze electronische nieuwsbrief en middels schriftelijke aankondigingen en intekenlijsten in de winkel van Brugman Atelier en Kunstenaarsbenodigdheden te Voorburg.

Via info@brugman-voorburg.nl of info@brugman-voorburg.nl kunt u zich opgeven voor de sessies. U kunt natuurlijk ook bellen naar nummer (070) 300 00 80 voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant