Kerststukjes 2012 voor het Rode Kruis

Actueel 148 keer gelezen

VOORBURG/ INGEZONDEN- Het is al bijna een traditie geworden: alle leerlingen uit leerjaar 1 van het Corbulo college maken tijdens de Beeldend Vormen les een Kerststukje voor iemand die wel een goede kerstwens verdient.

Op maandagochtend 17 december beet 1C de spits af om onderbegeleiding van mw. Rademaker en mw. Bergers om de eerste kerststukjes te maken. De leerlingen waren direct zeer enthousiast en kozen met zorg het prachtige groen uit voor de kerststukjes. Totaal werden er die dag 55 stukjes gemaakt. En daar zaten echt hele mooie stukjes bij!

Op donderdagmiddag 20 december na het schaatsen op de ijsbaan van Leidschenhage, brachten 4 leerlingen namens het Corbulo college de Kerststukjes naar een gezellige Kerstbijeenkomst van het Rode Kruis aan de Veurse Achterweg. Dit contact was gelegd via het Vrijwilligerspunt van stichting WOeJ.

Terwijl het buiten koud was en het hard regende was het daar even een moment voor gezelligheid en genoten zowel de gasten als de leerlingen van elkaar. De Kerststukjes werden uitgedeeld en de leerlingen namen afscheid met een goed gemeend en spontaan: “Fijne kerstdagen en een heel goed 2013!”

Wat een warm applaus opleverde!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant