'Raad' en College gaan het hockeyveld op

Actueel 114 keer gelezen

VOORBURG - Op zaterdag 8 december 2013 hockeyt de Gemeenteraad/college tegen de ambtenaren van Leidschendam-Voorburg. Na de voetbalwedstrijd tegen het G-elftal van SEV is dit de tweede tak van sport waar de Gemeenteraad de handschoen aantrekt.

"Uitgedaagd door onze eigen ambtenaren en ondanks het feit dat de Gemeenteraad/College niet erg getraind is, zijn we er natuurlijk op gebrand onze ambtenaren te laten zien hoe sportief we zijn", aldus Marjan van Giezen.

Het Team van de Gemeenteraad bevat onder meer de wethouders Marcel Houtzager, Gregor Rensen, Heleen Mijdam en Peter van Ostaaijen. Daarnaast de fractievoorzitters Marjan van Giezen (PvdA) en Astrid van Baalen (VVD).

Ook de griffier, Gerard van Egmond, zal meedoen. Een sterk team dus! We weten echter dat ook onze 'tegenstanders', zich van hun sterkste kant zullen laten zien! De wedstrijd begint om 14.30 uur op de hockeyvelden van Cartouche, die dit veld graag aan ons ter beschikking stelt. Na afloop drinken we nog een drankje met elkaar. U bent van harte uitgenodigd bij de wedstrijd aanwezig te zijn. En wie weet wie onze volgende uitdagers zijn...

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant